Info

Carlota Ararà

Arquitecta

Materials, espai i perspectiva. Imaginar la llum sobre les superfícies i tenir en compte cada petit detall. Així visc cada projecte des de que em vaig graduar en Arquitectura a la Universitat de la UdG. Posteriorment em vaig especialitzar amb el Postgrau en Rehabilitació de l’Escola Sert a Barcelona (2018).

He treballat en despatxos d’arquitectura a Nantes (França), a Girona i a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i també he exercit d’arquitecta voluntària a Auroville (Índia). Actualment treballo com a arquitecta en el meu propi despatx desenvolupant projectes d’obra nova, reforma interior i rehabilitació, tant en el sector públic com privat.

El meu primer projecte va ser la reforma d’un espai a Sant Feliu de Guíxols, la meva vil.la natal. M’encanta planificar espais tenint en compte els elements arquitectònics a conservar i l’entorn en el que han de ser funcionals. Escullo personalment, juntament amb els meus clients tots els materials, combinant textures i aconseguint la calidesa minimalista que busco en cada encàrrec. Opto per utilitzar materials sostenibles.

Treballo en projectes de diferents mides, des de cases unifamiliars fins a projectes d’urbanisme i paisatgisme. Cadascún diferent, tots personalitzats fins a l´últim detall. M’he especialitzat en rehabilitació de cases perquè em permet treballar amb artesans de diferent oficis i dotar d’autenticitat cada espai sense perdre funcionalitat.

Pots veure com treballo al meu compte d’Instagram
on m’agrada compartir els traços a mà i els materials que faig servir.