Materials, espai i perspectiva. Imaginar la llum sobre les superfícies i tenir en compte cada petit detall.

Carlota Ararà Arquitectura està especialitzat en la rehabilitació de cases i construcció d’obra nova però no industrialitzada, sino, amb cura i al detall. Treballem en projectes de diferents escales, cadascun diferent i personalitzats fins l’últim detall.

Som un estudi amb valors. Treballem amb artesans de diferents oficis dotant d’autenticitat cada espai, garantint l’ús de productes de proximitat i reduint l’empremta ecològica, sense perdre funcionalitat ni estètica. Creiem en la arquitectura local, la integració amb la natura i l’ús de materials i sistemes sostenibles tant per a l’usuari final com per a l’entorn. Ens hem especialitzat en l’eficiència energètica, sostenibilitat i en la arquitectura saludable.

Dissenyem amb mirada al futur, pensant en que els espais puguin créixer o variar a mesura que canvien les necessitats. Espais diàfans, lluminosos i alhora càlids i funcionals. Estudiem l’entorn i el context en el que s’ubica el projecte per gaudir d’una relació pròxima amb la natura.Vetllem per a que economía del projecte s’ajusti a les necessitats, optant per sistemes constructius senzills i materials nobles, aconseguint la bellesa en la simplicitat.